
در پی رقابت فیس بوک با اتحادیه ی اروپا، ایالات متحده از این سایت اجتماعی حمایت کرد و اذعان داشت که اتحادیه اظهارات نه کاملا دقیقی نسبت به سرویس اطلاعاتی آمریکا داشته است.
نمایند ی آمریکا در اتحادیه ی اروپا، از دادگاه به خاطر زیر سوال بردن توافق تبادل اطلاعات بین آمریکا و این اتحادیه، انتقاد کرد.این قرارداد که "چارچوب قرارگاه امن" نام دارد، این امکان را برای هزاران شرکت آمریکایی – از جمله غولهای تکنولوژی همچون گوگل، فیسبوک و آمازون - فراهم می کند که بتوانند اطلاعات محرمانه را از اتحادیه ی اروپا به سرورهایشان در آمریکا انتقال دهند.اما مقام حقوقی و دادگاه عدالت اروپا اظهارداشت که به خاطر اتهامات وارده به آمریکا مبنی بر جاسوسی ونظارت بر دیگران آن هم درحجم بسیار بالا، این قرارداد دیگر اعتبار ندارد. در روز دوشنبه، ایالات متحده در دفاعی از اعمال خود می گوید که اصلا همچین مسئله ای مطرح نیست.
با لایـوتـک برای مطالعه ادامه این مطلب همراه باشید.
اظهارات این دادگاه جزئی از یک پرونده ی جاری علیه فیسبوک است که توسط یک دانش آموزش حقوق اتریشی به نام مکس اسکرمز مطرح شد.وی تاکید کرد که از روند انتقال اطلاعات شخصی اش از اروپا به آمریکا یعنی جایی که مقامات آن ذره ای احترام برای حریم شخصی اش قائل نیشتند راضی نیست.
اسکرمز تصمیم گرفت پرونده را با افشاء سازی های اوارد اسنودن همراه سازد.
مطالب مرتبط:
وکیل مدافع عالی این دادگاه ضمن موافقت با اسکرمز اذعان داشت که این دسترسی ساده ای که مقامات آمریکایی به اطلاعات دارند، ناقض حقوق افراد در داشتن حریم خصوصی و محافظت از اطلاعات شخصی است.
این اتهامات، مقامات آمریکایی در بروکسل را بسیار عصبانی کرده است تا جایی که نماینده ی آمریکا با لحنی خشن گفته که نظر وکیل مدافع عالی بیشتر بر اساس شایعات متعددی ست در مورد عملکرد سازمان های اطلاعاتی آمریکاست.